رفتن به محتوای اصلی

دو دانشجو به اتهام آتش زدن پرچم جمهوری اسلامی اخراج شدند

دو دانشجو به اتهام آتش زدن پرچم جمهوری اسلامی اخراج شدند
posted onJune 14, 2026
noدیدگاه

خبرگزاری فارس،‌ وابسته به سپاه تروریستی پاسداران، روز جمعه ٢٢ خردادماه اعلام کرد شورای انضباطی دانشگاه تهران دو دانشجوی این دانشگاه را به دلیل آتش زدن پرچم جمهوری اسلامی در جریان اعتراضات دانشجویی اسفندماه گذشته اخراج کرده است.

در گزارش این خبرگزاری آمده است که دو دانشجو «به دلیل تخلفات انضباطی از جمله ایجاد آشوب و اخلال در روند آموزشی» در شورای انضباطی بدوی دانشگاه تهران به اخراج محکوم شدند.

این خبر یک روز بعد از آن منتشر می‌شود که وزیر علوم دولت پزشکیان از برخورد با دانشجویانی که در جریان اعتراضات سال گذشته پرچم شیر و خورشید را در دانشگاه برافراشتند و پرچم جمهوری اسلامی را آتش زدند، خبر داد.

حسین سیمایی صراف روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت علاوه بر برخورد قضائی با این دانشجویان، پرونده آنها در کمیته‌های انتظامی بررسی شده و قطعا «مجازات می‌شوند».

این اعتراضات در اسفند ماه سال گذشته، چند روز پیش از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، در برخی دانشگاه‌ها انجام شد. تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی حاکی از آوردن پرچم شیر و خورشید در چند دانشگاه بود و همچنین ویدئوهایی از آتش زدن پرچم جمهوری اسلامی منتشر شد.