Ana içeriğe atla

کپلر: واردات نفت چین نصف شده است

کپلر: واردات نفت چین نصف شده است
روز چهارشنبه، ششم خردادمانه، شرکت اطلاعات کالا، کپلر، می‌گوید در پی انسداد تنگه هرمز، واردات روزانه نفت چین در ماه جاری میلادی به ۶.۶ میلیون بشکه سقوط کرده که کمترین میزان از سال ۲۰۱۶ است.
posted onMay 29, 2026
noyorum

واردات روزانه نفت چین در سال گذشته ۱۱ میلیون و ۵۵۰ هزار بشکه بود که حدود ۴۵ درصد آن از کشورهای حوزه خلیج فارس تأمین شده بود؛ موضوعی که با انسداد تنگه هرمز توسط جمهوری اسلامی به شدت مختل شده است.

چین در ماه‌های مارس و آوریل نیز واردات نفت را ۲۰ درصد کاهش داده بود.

کپلر می‌گوید سقوط خرید نفت چین در ماه جاری باعث شده نفت بیشتری برای پالایشگاه‌های دیگر کشورهای آسیایی در دسترس باشد.

همزمان تلاشهای چین برای توقف جنگ افزایش یافته است، وزیر خارجه چین می‌گوید هر گام رو به جلو در مذاکرات جمهوری اسلامی و آمریکا روزنه‌ امیدی برای بازگشت صلح به خاورمیانه است.

وانگ یی در ادامه گفت حل‌وفصل اختلافات دیرینه یک‌شبه ممکن نیست، اما پکن در تلاش برای حل بن‌بست میان آمریکا و جمهوری اسلامی است.

او گفت پکن در تماس مستمر با بازیگران اصلی این پرونده - آمریکا، ایران و پاکستان ــ است و امیدواریم طرف‌ها با قاطعیت به آتش‌بس و توقف درگیری‌ها پایبند بمانند.