Ana içeriğe atla

Sedat Peker, Hadi Özışık ile olan görüşme kayıtlarını yayınladı

Sedat Peker, Hadi Özışık ile olan görüşme kayıtlarını yayınladı
posted onMay 22, 2021
noyorum

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisi ile Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında aracı olduğunu reddeden gazeteci Hadi Özışık ile olan görüntülü görüşme kayıtlarını yayınladı. 

Twitter hesabından 2 video paylaşan Peker, “İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık-Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem. Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!” ifadesini kullandı.

Yayınlanan Özışık-Peker görüntülü görüşmelerinde, Özışık’ın daha önce yayımlanmış olan videolarda Peker’e "Benim ismimi neden geçirdin?" diyerek serzenişte bulunduğu ve Soylu ile görüşmeye giden ismin kardeşi Süleyman Özışık olduğunu söylediği duyuluyor.

CHP’li Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Sana çok yakın bir gazeteci, Sedat Peker ile görüşüp 'Bakan sana bir şeyler söyleyecek ama sinirlenme, kapatalım bu işi' dedi mi?" sorusunu sormuştu.

Özel’in iddiasının hedefindeki gazeteci Özışık, "Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir" demişti.