Skip to main content

اختصاصی آواتودی | قتل یک دانشجوی ۲۳ ساله دانشگاه بهشتی با شلیک مستقیم مزدوران جمهوری اسلامی

محرومیت خانواده از تحویل پیکر و برگزاری مراسم
محرومیت خانواده از تحویل پیکر و برگزاری مراسم
posted onJanuary 11, 2026
nocomment

بر اساس اطلاعات رسیده از نزدیکان، روبینا امینیان، ۲۲ ساله، دانشجوی رشته هنر دانشگاه بهشتی تهران، شامگاه پنجشنبه ۱۸ دیماه پس از پایان کلاس‌های دانشگاه، هنگام خروج از محوطه دانشگاه، از فاصله نزدیک و از پشت سر هدف شلیک گلوله قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

به گفته نزدیکان این دانشجو، گلوله شلیک‌شده توسط نیروهای وابسته به حکومت به او اصابت کرده و باعث مرگ فوری وی شده است. پس از این حادثه، خانواده روبینا از کرمانشاه به تهران اعزام می‌شوند تا پیکر او را شناسایی کنند.

نزدیکان این خانواده می‌گویند محل نگهداری اجساد، مکانی بوده که بیش از صد پیکر بی‌جان از جوانان، عمدتاً در بازه سنی ۱۸ تا ۲۲ سال، روی زمین قرار داشته است. ابتدا اجازه شناسایی داده نمی‌شود و پس از آن نیز نیروهای امنیتی از تحویل پیکر روبینا به خانواده جلوگیری می‌کنند.

به گفته نزدیکان، خانواده پس از کشمکش‌های فراوان، ناچار می‌شوند پیکر روبینا امینیان را به‌صورت غیررسمی با خود منتقل کنند. اما پس از بازگشت به کرمانشاه، با محاصره منزل توسط نیروهای امنیتی مواجه می‌شوند و اجازه خاکسپاری نیز به آن‌ها داده نمی‌شود.

در نهایت، خانواده مجبور می‌شوند پیکر این دانشجوی جوان را در مسیر بین کرمانشاه و کامیاران، به‌دور از هرگونه مراسم رسمی و تحت فشارهای شدید امنیتی، به خاک بسپارند.

نزدیکان روبینا امینیان همچنین اعلام کرده‌اند که تاکنون هیچ مجوزی برای برگزاری مراسم عزاداری، ختم یا یادبود به خانواده داده نشده و هرگونه تجمع با تهدید و ممانعت نیروهای امنیتی مواجه شده است.

قتل این دانشجوی جوان و محروم‌کردن خانواده‌اش از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی، از جمله تحویل پیکر، خاکسپاری آزادانه و برگزاری مراسم عزاداری، نمونه‌ای دیگر از سرکوب خونین و بی‌رحمانه‌ای است که جان جوانان ایران را هدف قرار داده است.