Ana içeriğe atla

جایزه یکصد هزار یورویی هلند، برای معرفیِ تروریست مورد حمایت ملایان

جایزه یکصد هزار یورویی هلند، برای معرفیِ تروریست مورد حمایت ملایان
posted onOctober 29, 2019
noyorum

 

تشتِ رسوایی رژیم بنیادگرای اسلامی در ایران هر روز بیشتر از پیش بر زمین می‌افتد. اکنون برای دنیا محرز شده، هر جا که در آن یک انسان کشته می‌شود؛ ملایان حاکم بر ایران، عملا به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در آن نقش یا پشت آن قرار دارند.

ترور مخالفان، سرکوب معترضان کشورهای دیگر، ارسال قاتلان و باندهای مافیایی مواد مخدر به اقصی نقاط جهان و در کنار این موارد؛ پناه دادن به جنایتکارانِ در خدمتِ انقلاب اسلامی، از مواردی‌ست که رژیم ملایان به آن می‌پردازد.

سفارت‌خانه‌های رژیم اسلامی در کشورهای مختلف، محلی است که در آن نقشه‌ی حذف دگراندیشان و مخالفان در خارج از کشور را به مرحله‌ی اجرا گذاشته و در موازات اعمالِ تروریستی، همزمان در مراکز دانشگاهی، به کارهای کاذبِ فرهنگی پرداخته تا اذهان از آنها منحرف گردد.

اکنون اروپاییان که تروریست‌های رژیم اسلامی، بارها در کشورهای‌شان اقدام به ترور کرده‌اند، به این نتیجه رسیده‌اند؛ بالاخره بایستی به شکل شفاف ملایان را عاملان جنایت معرفی کرده و نارضایتی و حتی انزجار خود را به اعمال آنها ابراز دارند.

بعداز کشفِ یک شبکه‌ی تروریستی در آلبانی و اعلام آن توسط پلیس ضد ترور آن کشور، حال خبرگزاری‌های رسمی هلند از چهره‌ای پرده‌برداری کرده‌اند که واسطه‌ی قتل‌های سیاسیِ مورد حمایت رژیم جمهوری اسلامی در اروپا بوده است.

روزنامه‌ی تلگراف هلند در تیتر خود با برجسته نمودن اینکه، ایران از این مجرم حمایت می‌کند به معرفی شخص مورد نظر پرداخته است. رضوان تقی تبعه‌ی مراکشی-هلندی می‌باشد که اهمیت‌اش باعث شده پارلمان هلند به جدیت آن را دنبال نماید.

تلگراف به نقل از وزارت دادگستری هلند نوشته است که، آنان مظنون به حمایت‌ سرویس‌های اطلاعاتی ایران از این جنایتکار هستند. این روزنامه به نقل از مقام قضایی افزوده، طبق آخرین اطلاعات، رضوان تقی در ایران با بهره از چتر امنیتی، دارای چند مخفیگاه می‌باشد و در تردد میان ایران و قطر(دُبی) به وسیله‌ی قایق می‌باشد.

در این گزارش آمده است که، تقی رضوان آزادانه در داخل ایران در رفت و آمد، در حالی که او تسهیل کننده‌ی جنایاتِ سرویس‌های مخفی ایران در هلند می‌باشد. بنابر نوشته‌ی این روزنامه، سفارت جمهوری اسلامی، تاکنون حاضر به پاسخگویی در این مورد نبوده‌اند.

طبق گفته‌ی مقامات قضایی هلند؛ رضوان تقی به عنوان یک تروریست خطرناک، رابط بین یک قاتل با نام «نوفل-اف» و سرویس‌های تروریستی جمهوری اسلامی، در قتل محمدرضا کلاهی صمدی بوده و احمد نیسی دو ایرانی تبعه‌ی هلند است. نوفل شش ماه پیش در هلند و در رابطه با این قتل به حبس ابد محکوم شده است.

گزارش مذکور همچنین افزوده است که، دادستانی قادر به ارائه‌ی بیشتر اطلاعات نیست اما، رضوان تقی از روسای یک کارتل بزرگ مواد مخدر بوده و در دبی با آنان به این کار پرداخته و حال در سطوح بالای قطر مشغول رایزنی می‌باشند.

جایزه یکصد هزار یورویی هلند، برای معرفیِ تروریست مورد حمایت ملایان

رضوان تقی. خبرگزاری ان-او-اس

دادستانی هلند اضافه کرده که، خانواده‌ی این جنایتکار در دُبی زندگی می‌کنند و او توانسته به منافع تجاری بزرگی در همکاری با یک گروه جنایتکار مواد مخدر دست یابد. دادستانی هلند برای هرگونه کمک به دستگیری این تروریست یکصد هزار یورو پاداش در نظر گرفته که، مبلغ بالاتر را نیز قابل مذاکره اعلام کرده است.

خبرگزاری ان-او-اس هلند نیز با بازتاب گزارش روزنامه‌ی تلگراف، به واکنش نمایندگان پارلمان هلند به این موضوع پرداخته و از آن به عنوانِ نقض حاکمیت ملی این کشور از سوی رژیم جمهوری اسلامی نام برده‌اند؛ در حالی که سفارت جمهوری اسلامی در یک کیلومتری پارلمان هلند قرار دارد.

  نمایندگان مجلس هلند با ابراز نگرانی عمیق و اشاره به  سابقه‌ی خشونت‌طلبی رژیم اسلامی در این کشور؛ با قاطعیت این مساله برخورد کرده و خواستار این شده‌اند که، گرچه میان ایران و هلند پیمان استرداد مجرمین وجود ندارد ولی، از طریق سفر وزیر امور خارجه به تهران، می‌توان به دستگیری و استرداد این تروریست اقدام کرد. اعضای احزاب پارلمان هلند می‌گویند: در صورت عدم همکاری، تهران باید منتظر تحریم‌های اقتصادی باشد.

در همین زمینه سازمان اطلاعات و امنیت عمومی هلند اعلام کرده، به همکاری یک مافیای مراکشی با ایران در مشکوک می‌باشد. سازمان امنیت هلند در تابستان گذشته دو دیپلمات رژیم اسلامی را به ظن تلاش این رژیم در جهت ترورهای سیاسی، اخراج نمود.

با این تفاصیل، آنچه از این گزارش دریافت می‌شود این است؛ جمهوری اسلامی در ابتدا برای پیش بردن سناریوهای تروریستی‌اش، مستقیما از ایران عواملِ خود را به محل‌های مورد نظر، با عناوین مختلف و اسامیِ جعلی گسیل-خصوصا دهه نود میلادی- می‌داشت.

 با شناسایی و دستگیری تروریست‌های رژیم ملایان که بعدها نیز به ایران بازگشتند، در عرصه‌ی تروریسم بین‌المل تغییر رویه داد و از طریق اجیر کردنِ خلافکاران ملیت‌های دیگر، دست به جنایت می‌زند تا ردپای خود را به اصطلاح، در ترورها پنهان نماید.